High Tea

De Kas van Kaat Kuyerhuislaan 8d, Zwolle
Aanmeldingen: 0

Bijpraten in een ontspannen sfeer. Er is geen programma

Pop-up bijeenkomst

Aanmeldingen: 0

Een pop-up bijeenkomst wordt ingevuld door de leden zelf. Wat we gaan doen, wordt hier een aantal weken voor de bijeenkomst bekend gemaakt.

Ontmoet Uvon online met de workshop: Voorkom 7 cruciale fouten in je website

Online via Zoom
Aanmeldingen: 2

Onze Open Avond gaat vanwege de Corona maatregelen niet door, ook niet in afgeslankte vorm. Helaas. Maar we hebben weer een leuk ander programma voor je bedacht. Onze nieuwe website is klaar en ook het E-book is gereed. Op 29 oktober gaan we ze officieel lanceren. Wil jij daarbij zijn?  Uiteraard blijft het niet bij […]

Gratis

Online bijeenkomst: Cocoonen en creativiteit in coronatijd

Vanwege de corona-maatregelen organiseren we een online bijeenkomst op woensdag 18 november a.s., zodat we elkaar wél weer even ontmoeten. We zijn na de zomer al weer een tijdje aan het werk. Op dezelfde manier als voorheen, of heel nieuwe wegen vindend om aan werk te komen of klanten te kunnen bedienen. Er ontstaan soms geweldige creatieve […]

Gratis

Eindejaarsbijeenkomst

Aanmeldingen: 0

De laatste bijeenkomst van dit jaar organiseren wij traditioneel een bijeenkomst voor onze leden + partner (of introducee). Hopelijk kunnen we ook dit jaar bij elkaar komen voor een gezellig diner.

€25

Pop-up – Veerkrachtig 2021 in!

Online via Zoom

Temidden van moeilijke tijden je kracht hervinden. Dat maakt je tot een ware levenskunstenares. Hoe beweeg je mee in uitdagende tijden? Dankbaarheid is hierin een heel krachtig middel. Wanneer je werkelijk je dankbaarheid kunt voelen en uitspreken, dan vergroot je je harte kracht.