Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pop-up maart

16 maart van 17:30 - 22:00

Op 16 maart a.s. ben je van harte welkom bij de pop-up van Margriet en Jeanette. Het wordt een buitenervaring waarin we starten met een verfrissende wandeling langs de uiterwaarden van de IJssel. Hierna verzamelen we bij Margriet en gaan we rond de vuurkuil samen eten. Jeanette heeft in januari een bijzondere reis gemaakt naar Finland. Zij deelt de inzichten die zij opdeed tijdens haar reis met ons. Omdat het nog vroeg in het seizoen is, is er hete kruidenthee en glühwein. 

Omdat onze kerstbijeenkomst met introducé in het water is gevallen, bieden we jullie de mogelijkheid om samen met partner of vriend(in) te komen. Opgeven kan tot 9 maart a.s.

Programma
17:00   Wandeling langs de uiterwaarden
17:30   Ontvangst met hete kruidenthee en glühwein rond het vuur
18:00   Maaltijd
19:00   Zeepkist: wat heb jij te delen met ons netwerk? #dtvragen #dtvertellen
19:30   Finse verhalen
20:15   Netwerken en gezelligheid
22:00  Einde

Neem je partner of een vriend(in) mee!

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met woensdag 9 maart a.s. Afmelden na deze datum kan, maar dan moeten we de kosten helaas wel doorberekenen. Neem je iemand mee? Meld je dan 2x aan. De eerste voor jezelf. Zet bij de 2e aanmelding de naam van je introducé met je eigen e-mailadres.

Kosten
De avond kost 27,50 euro p.p. Je ontvangt hiervoor een factuur via de mail.

Locatie
Je bent van harte welkom aan de Kattenwinkelweg 18 in Zwolle. Parkeren met de auto kan alleen langs de weg, niet bij ons huis. Fietsen kunnen wel bij ons huis geparkeerd worden.

Let op!
Het kan behoorlijk koud zijn, afhankelijk van de hoeveelheid wind. Kleed je warm aan en houdt er rekening mee dat je kleren vies kunnen worden. De avond vervalt (en verzetten we) als er veel regen wordt voorspeld.

Corona
We zijn lekker buiten dus no worries. Uiteraard verzoeken wij je om met verkoudheidsklachten thuis te blijven. Hoest verder in je elleboog, was je handen en geef elkaar de ruimte.

Hartelijke groet,
Margriet en Jeanette

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
17:30 - 22:00

Locatie

Harculo (Zwolle Zuid)

Organisator

UVON-lid

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
17:30 - 22:00

Locatie

Harculo (Zwolle Zuid)

Organisator

UVON-lid
Aanmeldingen: 16

Registraties zijn gesloten voor dit evenement