Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ALV + Elsbeth van Lienden

22 juni 2021 van 16:30 - 22:30

- €35

Elk jaar organiseert het bestuur de Algemene Ledenvergadering. Als gastspreker na het diner is Elsbeth van Lienden van The Pink Walnut uitgenodigd. 

Met haar bedrijf helpt Elsbeth ondernemers het beste uit zichzelf te halen. Een belangrijke les die zij ons wil leren is, dat onze beslissingen worden aangestuurd door onze gedachten, gevoelens en emoties. Deze spelen zich af op een onbewust niveau. “Wil je goede besluiten nemen, dan moet je beseffen dat we gedachten en overtuigingen hebben die in ons verleden zijn geleerd. Maar het gaat om de context van nu. Als kind absorbeer je enorm veel impulsen die je beslissingen de rest van je leven blijven beïnvloeden. Ze hebben je gebracht waar je nu bent, maar houden je vaak tegen om werkelijk door te groeien of uit je comfortzone te stappen”, aldus Van Lienden.

Elsbeth neemt ons mee naar de ‘interne wereld’ van onszelf en ons bedrijf. Wat maakt dat ons brein ons tegenwerkt en hoe verander je dat? Je krijgt praktische informatie aangereikt waarmee je direct verschil in je bedrijf of in je leven maakt en je ziet je eigen handelen in een nieuwe context. “Zoals een vis die pas doorheeft dat hij uit het water leeft zodra hij eruit wordt gehengeld.”

Extra’s

Elsbeth zorgt ervoor dat deelnemers een naslagwerk en verdiepend materiaal ontvangen. Wil je meer weten dan kun je gebruik maken van het aanbod om een 30-minutengesprek in te plannen. En ook dit jaar verloten we weer een cadeau van onze gastspreker: een coaching/mentoring gesprek 1:1 met Elsbeth van maar liefst twee uur! Vergeet je visitekaartjes dus niet mee te nemen 😉

Wij denken weer een geweldig programma te hebben samengesteld dat je vast niet wilt missen. Schrijf je zo snel mogelijk in, de deuren sluiten dit jaar bij 29 aanmeldingen.

De ALV is alleen toegankelijk voor leden. Vanaf het diner zijn ook aspirantleden welkom. De locatie wordt nog vastgesteld.

Programma
16.30   Inloop bij De Vreugdehoeve, kijken bij het voeren van de schapen en lammetjes
17.00   Start ALV
18.00   Diner
19.00   Welkomstwoord van de voorzitter
19:15   Introductie De Vreugdehoeve
19.30   Workshop ‘Buiten de lijntjes kleuren’ door Elsbeth van Lienden
20.15   Pauze
20.30   Vervolg van de workshop
21.15   Verloting
21.30   Napraten en netwerken
22.00   Einde

Kosten
Deze bijeenkomst kost voor aspiranten 35,- euro p.p. inclusief de workshop, het diner, twee drankjes en een koffie/thee. Leden betalen 25,- euro. Dit mag je bij vertrek bij De Vreugehoeve afrekenen, aangevuld met eventuele extra consumpties.

Aanmelden
Meld je alsjeblieft zo snel mogelijk aan, maar uiterlijk op 18 juni. Kun je niet? Dan ontvangen wij ook graag je afmelding.

Onverwacht verhinderd? 
Heb je je aangemeld en kun je onverwacht toch niet komen? Afmelden kan kosteloos tot uiterlijk 21 juni 17:00 uur. Meld je je later af dan moeten wij helaas de kosten voor het diner bij je in rekening brengen, ongeacht de reden van afmelding.

Coronaregels

  • We geven elkaar geen hand en óók geen knuffel. Een elleboog-, voet- of Namaste-begroeting is natuurlijk prima.
  • Was je handen regelmatig en desinfecteer bij binnenkomst. Hoest in je elleboog en hou 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Heb je op 22 juni klachten zoals hoesten, verkoudheid, grieperig gevoel? Blijf dan thuis en laat je testen.

Gegevens

Datum:
22 juni 2021
Tijd:
16:30 - 22:30
Kosten:
€35

Organisator

Bestuur

Gegevens

Datum:
22 juni 2021
Tijd:
16:30 - 22:30
Kosten:
€35

Organisator

Bestuur
Aanmeldingen: 15

Aanmelden

Deelnemen 15 anderen!

Algemene voorwaarden pagina
Gif laden

Afmelden

Bij afmelding na uiterlijke inschrijfdatum wordt het inschrijfgeld in rekening gebracht. LET OP! Vergeet niet je afmelding te bevestigen met de link in je mailbox.