Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online bijeenkomst: Cocoonen en creativiteit in coronatijd

18 november 2020 van 19:15 - 21:30

- Gratis

Vanwege de corona-maatregelen organiseren we een online bijeenkomst op woensdag 18 november a.s., zodat we elkaar wél weer even ontmoeten. We zijn na de zomer al weer een tijdje aan het werk. Op dezelfde manier als voorheen, of heel nieuwe wegen vindend om aan werk te komen of klanten te kunnen bedienen. Er ontstaan soms geweldige creatieve ideeën.

Wij zijn benieuwd naar hoe het met je gaat. En of deze andere manier van samenleven jou iets heeft gebracht op werkgebied of op een andere manier in je (gezins-)leven. Wellicht zijn jouw ervaringen en ontdekkingen een inspiratie voor anderen van ons. Jouw tips zijn welkom!

Daarnaast zijn we nu in de tijd van de herfst: op weg naar de kortste dag. De natuur trekt zich terug en dat is als een uitnodiging voor ons om mee te gaan in die beweging: lekker cocoonen, lief zijn voor jezelf, warmte opzoeken en energie vergaren om straks, als de dagen weer langer worden, met nieuwe energie naar buiten te komen.

Rondom deze twee thema’s zullen we tijdens de Zoom-bijeenkomst in groepjes van vier met elkaar in gesprek zijn, elkaar steunen waar nodig, inspireren en plezier hebben.

Welkom!
Het bestuur

Programma
19.15   Inloggen in Zoom
19.30  Welkom!
19.35   Inleiding door Margriet en Marleen, waarna ontmoeting in groepjes van 4. Wat halen we aan wijsheid en ervaringen op?
20.15   Zeepkist
21.30   Afsluiting

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Gegevens

Datum:
18 november 2020
Tijd:
19:15 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur

Gegevens

Datum:
18 november 2020
Tijd:
19:15 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur