Hoe word je lid?

Ben jij ondernemer/manager en vrouw? Run je minimaal twee jaar een eigen bedrijf of heb je een managementfunctie met een ondernemende rol? Dan ben je van harte welkom!

Kom kennismaken

Wanneer je minimaal twee jaar ondernemer bent of manager met een ondernemende rol in het bedrijf, dan kun je je aanmelden als aspirant-lid bij UVON IJssel-Vecht. Je mag eerst twee bijeenkomsten bijwonen om te bekijken of UVON IJssel-Vecht bij je past. Ben je enthousiast? Dan vragen wij je om lid te worden.

Het bestuur bekijkt vooraf op basis van je expertise of er ruimte is. We zijn waakzaam op oververtegenwoordiging van één branche. Zo houden we ons netwerk interessant met een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan kennis en disciplines.

Na een positief besluit van het bestuur ontvang je de uitnodigingen voor de bijeenkomsten van UVON. Iedere maand vindt een bijeenkomst plaats, behalve tijdens de zomervakantie. Na twee bijeenkomsten beslis je of je lid wordt.

JA, ik wil graag kennismaken met UVON IJssel-Vecht

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

UVON Lidmaatschap

Jaarlijks betaal je € 100,- aan contributie*. Dit bedrag is exclusief de kosten voor het diner en consumpties tijdens de bijeenkomsten.

Wanneer je later in het jaar instroomt, wordt de lidmaatschapsbijdrage aangepast. Daarnaast betaal je een éénmalig entreebedrag van € 25,-.

UVON is een vereniging, daarom staat er geen BTW vermeld op onze facturen.

*Jaarlijks wordt de contributie vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering. Dit bedrag kan afwijken van het bedrag vermeld op onze website. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer je lid wordt van UVON IJssel-Vecht ontvang je een inschrijfformulier waar duidelijk op vermeld staat wat de contributie bedraagt voor dat jaar.

Er is ruimte voor discussie. Je mag een eigen mening hebben, verschillen mogen er zijn. Dat vind ik fijn.

Nanny Schutte - Keihart

Het gaat ergens over, daar houd ik wel van.

Het voelt veilig en vertrouwd omdat we allemaal met vergelijkbare dingen bezig zijn. Dat maakt het laagdrempelig.