Algemene voorwaarden en condities

Voor het aan- en afmelden van bijeenkomsten georganiseerd door UVON IJssel-Vecht hanteren we de onderstaande voorwaarden.

  1. Bezoekers van een bijeenkomst of pop-up kunnen leden, aspiranten, oud-leden of introducees zijn.
  2. Bezoekers dienen zich bijtijds aan te melden voor het event. De uiterlijke aanmelddatum is vermeld in de uitnodiging en op de agenda van de website. De aanmelding wordt per e-mail bevestigd en is daarmee definitief.
  3. Bezoekers van een bijeenkomst of pop-up die onverhoopt niet kunnen deelnemen aan de avond, kunnen zich kosteloos afmelden uiterlijk vóór het verstrijken van de aanmelddatum. Let op: Van je afmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Vergeet deze niet te beantwoorden, je afmelding is pas definitief na jouw bevestiging. 
  4. Zonder afmelding, of bij te late afmelding (na de aanmelddatum), worden de kosten voor het event geheel in rekening gebracht. Kosten kunnen niet deels worden gecompenseerd of in mindering gebracht. De deelnemer krijgt hiervan niet apart bericht, maar ontvangt na het event een factuur per e-mail.
  5. Betaling van de avond geschied ofwel tijdens de avond, ofwel door het versturen van een factuur via e-mail. Dit wordt vooraf in de uitnodiging duidelijk vermeld.
  6. Er wordt geen papieren factuur verstuurd.
  7. UVON IJssel-Vecht is niet BTW-plichtig.