Bestsellerauteur Susan Smit te gast Open Avond UVON 23 november 2017

Balans tussen ondernemen en levensgeluk

Een eigen bedrijf runnen, kinderen opvoeden, het huishouden bijhouden en ook nog een leuk sociaal leven hebben. Hoe houd jij alle ballen in de lucht? Laat je inspireren door de verhalen van bestseller auteur Susan Smit. Zij vertelt over haar bestaan als zelfstandig ondernemer, schijver, columnist en moeder tijdens onze jaarlijkse Open Avond op 23 november. 

Aanmelden ›

Wijze Vrouwen

Susan is een veelgevraagd spreker. Ze begon ooit als fotomodel, maar werd landelijk bekend als columnist en schrijver. Misschien heb je haar bestseller ‘Wijze Vrouwen’ gelezen. Hiervoor interviewde ze belangrijke vrouwen, waaronder koningin Noor van Jordanië, Isabel Allende en prinses Irene van Lippe-Biesterveld. Met de publicatie van dit boek ontketende ze een discussie over de positie van de oudere, wijze vrouw. Zij vindt dat deze vrouwen hun invloedrijke en inspirerende positie in de maatschappij moeten opeisen. 

Liefdesverdriet

Naast maatschappelijke thema’s, is Susan ook gefascineerd door spiritualiteit, liefde en relaties. Susan schuwt niet om haar eigen ervaringen daarbij als uitgangspunt te nemen. Ze vertelt in haar lezingen en boeken openhartig over haar gestrande relatie, liefdesverdriet en de kracht die ze vond om haar levensgeluk te hervinden. Tijdens de lezing bij UVON gaat ze dieper in op de balans tussen levensgeluk en het jachtige leven dat wij als ondernemer allemaal zo goed kennen. Hoe brengt zij gezin en ondernemerschap met elkaar in balans en welke wijsheid over gelukkig zijn en blijven wil ze met ons delen? 

 Susan Smit - open avond

Drive

Op haar website verwoordt Susan haar drive als volgt:

‘Hoe meer we alle kanten van onszelf ontwikkelen en uiten, hoe evenwichtiger en gelukkiger we zijn. Het draait om dynamiek, beweging en afwisseling: zoals dag en nacht elkaar afwisselen, zo hebben we ook afwisselend mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten nodig om door het leven te gaan.’

Bron: http://www.susansmit.nl

Mis het niet!

Meld je z.s.m. aan, maar in elk geval voor 18 november en neem gerust één of meerdere introducees mee. De toegang is 40 euro (voor leden 30 euro) inclusief een gezamenlijk diner en twee drankjes. Je bent van harte welkom!

Aanmelden ›

Praktische gegevens

17:30 uur inloop met koffie en thee
18:00 uur aanvang diner
19:30 - 21:30 uur lezing, Q&A, boeken signeren met tussendoor een pauze
21:30 uur netwerkborrel 

Locatie: de Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a in Zwolle 

Aanmelden ›


 

Vrouwen met passie voor ondernemen